A A A K K K
для людей з порушеннями зору
shchyrlitsei.org.ua
Щирецький ліцей імені Героя України Богдана Ільківа Щирецької селищної ради Львівського району Львівської області

Допоможемо врятувати планету Земля від глобального потепління

Дата: 30.01.2023 09:10
Кількість переглядів: 40

Фото без опису

Сьогодні день у 4-А класі (класний керівник Пароля Оксана Василівна) пройшов під таким девізом: « Допоможемо врятувати планету Земля від глобального потепління».

На уроках ЯДС під час гри з м‘ячем у колі назвали, які предмети можна переробити, повторно використати, а які переробці не підлягають. Переглянули презентацію « Який зв‘язок між сміттям і змінами клімату», подивилися мультфільм « Про шкідливість сміття», обговорили і виконали завдання із сортування сміття, проаналізували причини і наслідки забруднення атмосфери парниковими газами, створили у групах рекламні плакати «Як я можу запобігти зміні клімату на планеті».

На уроці украінськоі мови склали сенкан із іменником «сміття», на уроці математики розглянули слайд 5 з презетації про періоди розкладу різних видів сміття і склали за ним задачу на кратне та різницеве порівняння та розв‘язали її.

Формуємо екологічну культуру молодого покоління, яке своім відповідальним ставленням до проблем забруднення навколишнього середовища сприятиме пом‘якшенню кліматичних змін.

Чисте майбутнє планети Земля в руках кожного з нас!

#Finlandabroad #LivingPlanet #ClimateAction #ChooseEcolabels #Ecolifestile



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора