A A A K K K
для людей з порушеннями зору
shchyrlitsei.org.ua
Щирецький ліцей імені Героя України Богдана Ільківа Щирецької селищної ради Львівського району Львівської області

  Як легко пройти ЗНО

Дата: 18.01.2022 09:50
Кількість переглядів: 64

 

  Як легко пройти ЗНО
 

Для того, щоб ви могли з легкістю,  без тривоги, з впевненістю пройти тестування ЗНО, потрібно готуватися заздалегідь. А щоб найкраще впоратися з цим завданням, раджу дотримуватись наступних правил:

Тренування. Це напевно найголовніший елемент для спокійного проходження основного тестування. Для цього потрібно як можна  більше  проходити тестів на ЗНО як онлайн так і офлайн (з допомогою репетитора, або людини яка може перевірити правильність відповідей). І, якщо є в вас можливість, відвідати пробне тестування, щоб ви побачили, як буде виглядати саме тестування і тести.

Тренування з таймером. Підчас тренування використовуйте таймер, для того щоб орієнтуватися, скільки часу ви використаєте для проходження тестування і чи вкладетеся в часові рамки.

Пропускай. Для того, щоб встигнути пройти тестування, потрібно пропускати важкі або незрозумілі завдання. В тестах обов’язково знайдуться завдання, з якими ви точно впораєтесь.

Відкинь зайве. Багато завдань можна вирішити, не шукаючи зразу правильної відповіді, а відкидати ті відповіді, які точно не підходять. За допомогою методу виключення можна сконцентрувати свою увагу на одній-двох відповідях, а не шукати відразу поміж усіх варіантів відповідей.  

Концентрація. Коли ви виконуєте певне завдання, сконцентровуйте всю свою увагу на ньому.  Не відволікайтеся  на попередні завдання.

Увага. Уважно прочитуйте завдання до кінця. Адже поспіх  може коштувати вам правильної відповіді.

Успішного вам проходження ЗНО!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора