A A A K K K
для людей з порушеннями зору
shchyrlitsei.org.ua
Щирецький ліцей імені Героя України Богдана Ільківа Щирецької селищної ради Львівського району Львівської області

День Гідності та Свободи

Дата: 22.11.2022 12:33
Кількість переглядів: 35

Фото без опису

ВИСТОЯЛИ НА МАЙДАНІ – ПЕРЕМОЖЕМО У ВІЙНІ!

21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи, заснований на честь початку двох революцій – Помаранчевої революції в 2004 році та Революції Гідності в 2013 році. Це свято відзначається щорічно і було започатковане указом президента України в 2014 році.

Революція Гідності стала не просто переломним історичним моментом для України, вона стала подією, яка змінила світ. Гідність і стійкість українців, проявлена упродовж трьох зимових місяців, їх прагнення справедливості та свободи, була сильнішою за весь насильницький апарат тогочасної злочинної влади. Сильнішою за кийки, кулі, гранати, отруйні гази….

Революція Гідності навчила наше покоління боротися. Вона дала наснагу до боротьби наступним героям цієї війни. Революція Гідності показала нам, всьому світу, силу нашої стійкості, єдності, любові до свободи. Революція Гідності навчила нас боротися до перемоги.

Відзначення Дня Гідності та Свободи, 9-ї річниці Революції Гідності відбуваться, на жаль, в умовах війни. Повномасштабна агресія росії перетворила на Майдан усю Україну.

Віримо у ЗСУ!

Ми обов’язково ПЕРЕМОЖЕМО у цій війні!

https://fb.watch/hmLwr2eat7/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора